risau plak dgn berat ni

Sblm ni bukak buku 63kg..sebulan kemudian 65.5kg..lps tu turun jd 65kg..bln ni timbang 65kg lg..alamak..berat xnaek2 la plak..dah makan mcm2 da ni..mcm mana nk naekkan berat bdn ye..help plsss

1 Balas

Jgn risau sis. Normal. Nanti 5 bulan ke atas cepat sikit bertambah. Sy mcm sis jgk. Naik turun camtu last2 sama mcm masa mula2 buka buku. Tp bila 6 bulan, baru ada naik. Total naik berat drpd mula2 buka buku sampai dah 28w ni, 2kg je. Asalkan berat bby okay, xpe je sis.

5y ago

Yeke momy..alhamdulillah, sy igt kan sy sorg je ad mslh mcm ni..hihi..tq momy