Ada x yg mcm sy,skrg pregnant 27week dh 3 kli Czer,mngkn ini akan Czer LG,tapi blum ada buka buku lg

😔😔 Sbb rumah saya jauh dari hosp,

4 Balas

Sis, saya yg nak masuk 3rd ceaser ni pun doc consider sbgi risk pregnancy. Yg paling kita takut , rahim pecah nanti sbb sis taktau condition dlm rahim macamana. Jgn risikokan diri n baby you. Appreciate n jaga anugerah yg Tuhan bagi. Ramai lagi kat luar sana masih xdpt anugerah yg sis dpt smpi nak masuk 4baby.