Acid folic

Dh msuk 9weeks belom mkn folic acid... X lambat sgt. Ke... Belom buka buku pink lg... Skrg ngndung anak ke3 lps sthn czer kali ke2 2021...

4 Balas

Makan sis sebelum masuk kandungan 12week, beli di pharmacy acid folic sangat2 penting please baca dekat google ape khasiat acid folic utk baby, jika nak baby kite sihat dalam kandungan jangan ambil bende ni sambil lewa.

1y ago

alhamdulillah lps scan klinik hr tu doktor bg sekali acid folic...

Boleh je sis.. Makan aje, actually dlm pemakanan seharian kita pon ade kandungan acid folid tu

Wajib makan folic acid awk.. sbb folic acid tu membantu utk mengelakkan kecacatan bayi..

Boleh beli acid folic kat farmasi dlu