Nak Tnye... Selepas Bersalin Sya X Period Lagi Dh Dekat 5 Bulan.. Jdi Bole Ke Saya Mkn Pil Perancang..

Sbb makn nie lepas period kn

Nak Tnye... Selepas Bersalin Sya X Period Lagi Dh Dekat 5 Bulan.. Jdi Bole Ke Saya Mkn Pil Perancang..
1 Balas

Boleh. Sebab mmg pun selepas bersalin awak kena ambil family planning. Sebabnya telur dari ovari datang dulu..bilanya telur tu subur and adanya sperm awak akan hamil. Kalau tiada sperm maka telur tu akan mati and jadilah period. So awak boleh hamil balik walaupun awak belum period.