Siapa yg selalu

Saye skrg 8 bulan , knape bila baby gerak ada bunyi pup mcm kentot , baby boleh kentot ke dlm kandungan ? Tkot lah

3 Balas

masa dalam kandungan, saya kerap dengar bunyi “PAP” macam tu semasa baby bergerak.. saya ingatkan bunyi joint baby. bila da bersalin, saya dapat tahu yang bunyi “PAP” yang saya selalu dengar dalam perut tu rupanya bunyi dari Mulut dia lepas dia hisap tangan dia 😂. Mungkin bunyi yang sis dengar tu sebab baby sis hisap tangan dia kot. tapi kalau sis risau, sis boleh tanya doc masa checkup

samalh sy pun kdg dgr mcm ada bunyi kentut...

Kalau bunyi dia sekata je means dia sedu