pregnant 27 week

Saye pregnant dh 27 week asik nak kencing terus normal ape bahaya macemana ye tolong bagitau ye

56 Balas

haha smala kitaa sjak msuk 26 week ni kerap nk kncingg asa mnyucuk ii ja tp kncing skit ja

biase tuu . sy pon 28w bile makin beso bb makin laa kerap becintaa dgn tandas ☺️

normal tu..sy dr 3 bln da kerap buang air...skrg da 7 bln lagi la kerap..

normal sis .nnti dah masuk 7 Bulan ke atas Lagi kerap kencing

dekat sini ada tak ibu2 hamil yang ada masalah protein dalam urin??

Normal sis Sye pon 27week4 day😊 berulang ke toilet tu normal😅

kalau sering pedih hulu hati itu normal ke macam saya sekarang???

btol tu dah kecing lepas tu kencing lagi Allah je tau 27 mggu

Sama la bersin ke terbatuk mesti terkucil kena pakai pad la

Normal. Nnt lagi baby dah besar lagi kerap p toilet 🤣