pregnant 27 week

Saye pregnant dh 27 week asik nak kencing terus normal ape bahaya macemana ye tolong bagitau ye

54 Balas

27 3 hari . Normal ka rasa nyeri2 bahagian rahim tu pndai mencucuk2 kadang ? , saya hairan sbb mcm masi awal dulu anak first say rasa tu waktu 8-9 bln . Tp ni awal pula asal berdiri ja terasa dia mencucuk

2y ago

ye beb sama sgt i takur hihi

normal je sis, sy kkdg smpai tkncing pdhl sblum tu dh kencing... 😂😂kkdg suami suka mnyakat sruh pakai pampers

7mo ago

Sama cm su sis sbb xlarat g tandas😂

Kalau kerap kencing tapi pinggang tak sakit tu normal rasanya. Mcm saya skrg. Tp kalau sakit pinggang & sakit semasa kencing, sis boleh refer ke hospital. Harap membantu.

sma sy 27 weeks skrg.. krap plak nk tkencing.. tp bla p chekup pyh plak nk kencing 🤣🤣

2y ago

same la dah la payah.. ble kncing lupe plk tadah.. hmm sabo je la😅😆

normal..bby dlm kndungan makin mmbesar n menekan pundi kencing.tp kalau sakit time kencing baik refer terus ke hsptal..

3y ago

saya pernah alami waktu 24w sakit kencing.Refer klinik..doc.bgthu ada infeksi pada saluran kencing.Then dpt ubat antibiotik..alhamdulillah..sampai skrg, okay.😊

Rasa letih dan cepat mengantuk time pregnant 27 week nie ,normal ke ?

4mo ago

Sama lh kita asik mengatuk sngt

biasa sis.. baru bpe minit keluar dari toilet tapi nak masok balik.. rasa nk pakai pampers je 😄😄😄

3y ago

Tapi kencingnya sikit je keluar🤭

salam mommies, knapa 27w sy rasa pergerakan baby malu2 ja? gerak tp tak kuat mcm sblm ni. normal ke?

4mo ago

Saya makin atif baby gerak .. lagi ii time lpr dgn sy buka lagu ltk dkt perut

baru 27week..nanti dah nak cukup bulan bersin pun boleh terkencing..terkentut pun tiba2 terkencing...😆😆😆..teringat kenangan dulu..

Saya pun sama. Doctor saya cakap normal. Tapi if you risau..boleh pergi jumpa doctor ataupun tanya doctor next checkup ni. Take care mommy ❤️