bersalin 27 week

ada ke yang bersalin 27 week..? dan nak tanya Siapa nk brsalin tnda2 trun air ketuban..cam mna ye jnis air ketuban.? sbb sy x biasa

3 Balas

air ketuban watery, jernih, tak ada bau. klu perasan kita akn dgr bunyi "pop" mcm belon meletup, dan mengalir non stop. klu risua leaking..pakai pad dlu. kalau pad tu basah dlm 1 jam..most likely leaking.

Wktu sy pecah ketuban awl time 21w, dy akn bunyi pop n mngalir dkt paha rasa “panas”. Wrna jernih takda bau .

3d ago

Tak bersalin awl, sbb leaking ketubah sikit ja. N amik drh xdk apa apa infection. Jd bole balik, skrg dh 29w.

saya pernah leaking 20w, air keluar meleleh warna putih mcm susu cair, takde bau.. trus ke emergency

6d ago

dia cair je mcm air kencing cuma dia xde bau dan warna putih jernih sikit