5 week 5 day masih rasa cramp

Saye nak tnye normal ke dah 5 week 5 day pun masih rase cramp dkt ari2 ? Rase cramp ni sampai berape week ye ?

6 Balas

kalau teruk dn kerap sgt better refer doctor. kalau xkerap normal je. sebab baby nak membesar. nnt bila kandungan lagi besar lagi awak rasa mcm2. nk jalan pon sakit. nk tdo pon sakit.

sy pregnant 10week rasa cramp jgk tapi dlm 3-4hari berturut ii. kalau rasa sakit teruk sht baik jumpa doc and buat scan

1y ago

alhamdullilah hope baby dalam kandungan sihat

sampai bersalin rasanya 😂 saya dah 34weeks pun kadang ada rasa cramp kat ari2

normal je baby tengah nak membesar dalam rahim dan sebab rahim mengembang

normal sis.. sy dulu pn bgitu 16w bru ok

normal