Cramp abdomen / bahagian rahim

Hi mommies 😊 rasa cramp tu mild waktu week 3- week 5. Sekarang ni dah nak masuk week 6, dah macam takde sangat cramp tu. Ada hari yang takde rasa langsung. Normal ke? Yang saya selalu dengar, early pregnancy biasa ada cramp yang mild. #firstmom

5 Balas

Apa2 mungkin jugak normal dan tak normal sampai lah dapat scan kantung ada, heart beat ada..then itu normal. Jadi, memang kena sabar dan sabar.....

1y ago

Terima kasih sis 🥰

Normal kot sbab saya pun mcm ni juga.. dah seminggu xde cramp. Ade la kadang mcm malam tp skejap je pastu hilang. Sabtu ni nak scan

1y ago

Lega sikit dengar. Wahh sabtu ye. Saya selasa depan. Neves. Moga yang baik2 saje inshaaAllah

normal ☺️ melainkan ada kluar apa2 cecair, boleh terus refer hospital.. first pregnancy sy dlu pun mcm tu jgk

1y ago

Alhamdulillahh. Terima kasih siss 🥰

Normal sbb ad yg bernasib baik on off rse crampnya. 🙂unless klau ad ap2 kluar tu kne cpat2 pg emergency.

1y ago

InshaaAllah. Terima kasih sis 🥰

normal