Mane yang terbaik ?

Saye naj tanye antara olive oil dan minyak masak sawit, mane yang terbaik untuk baby ye ?

6 Balas

hmm. dua minyak ni Sgt lah berbeza 😊 for baby better olive oil 🫒 but agak pricey.. OK je kalau nak Cuba. Saya kadang tu masak utk baby jannah yg usia 1 tahun 7 bulan ni makanan dia dengan olive oil.. alaaaa kadang tu saya goreng telur utk saya pun saya pakai olive oil jannah 😄 🤣 Minyak sawet pun ok je sis.. sekeluarga boleh gune 😄 🤣 😂

takleh nak banding dia beza tu.. mcm compare epal dengan pear.. masing2 ada khasiat tersendiri. better tanya bila nak guna palm oil ke olive oil utk dpt khasiat terbaik tu.. mcm nk titis2 je blh guna olive oil, rasa pun sedap. if nk goreng, baik pakai palm oil je blh guna api besar & pakai byk minyk pun xpe murah lg banding olive oil.

Dua2 sama awak. Terpulang awak nak bagi yang mana

sye guna mnyk masak biasa je 😂.

22 okay dan boleh guna😊

duadua ok