Kencing manis ☹️

saye kene kencing manis..kandungan 9 minggu.. normal ke kencing manis time hamil?

27 Balas

Awalnya sis kena . Jauh lg pjlanan nie nak kena buat bsp smpi hbs 😂 sy kena 30weeks . Nurse nak sdp kan hti kita dy kata nsb kena hjg2,xd la lama sgt nak kena diet control 😂

4y ago

Sy pn kna awal sis..tmbh ada kturunan kncg mnis..x silap sy msa tu 10mggu..kna mnum air gula..pas mnum trus sgkut gula..pstu apa lg..kna bt bsp smggu skli la..skng ni bla dh trun sket..kna bt bsp 2mggu skli..skng ni gdm on diet