kencing manis ketika hamil .

hi saye 30 week , hrini dapat tahu ade kencing manis . ade any tips tak ? #firstbaby

1 Balas

tips dy, elakkan minuman Manis, mknn Manis n kawal portion makanan. mkn ikut kalori yg patut diambil shj. . mcm Sy dlu kne pantang. menu pun mcm org pantang🥲. tp asik lapar je... lpas bersalin kne pantang lg.

1y ago

yeke 😭 mcm mne nak kontrol emosi ni . skrg kalau tak tak dapat makan rase sedih😅 tahu kencing manis lagi sedih . btw tq