Kencing manis ☹️

saye kene kencing manis..kandungan 9 minggu.. normal ke kencing manis time hamil?

27 Balas

Sy pn gdm jgk. Sangkut dri awal pregnant. Bacaan sebelum mnum ok, slps mnum air gula kantoi lak. So kena bsp monthly je. For me ni cuma pembawakan, sbb ank ptama dgn kedua xde gdm. Fmly pn xde sjrh kncing mnis. Alhamdulillah skrg dh xbuat bsp lg, sbb tggu masa nk bsalin je. Pda mommy yg tgh buat bsp tu, gagahkan dri and control mkn ye😊