Kencing manis ☹️

saye kene kencing manis..kandungan 9 minggu.. normal ke kencing manis time hamil?

27 Balas

Normal sebab hormon . Saya masa first minum air gula sangkut 5.4 bacaan tapi nurse kata sangkut . So skrg gdm on diet control je. Tiap dua minggu sekali ulang alik klinik . Kena buat bsp kat klinik sehari sebelum appoiment . Nasib saya ada alat dia sndiri so takde lah susah payah nak ke klinik je 4 kali sehari buat bsp