Result upt

Saye delayed period dah 2 minggu. Cek upt subuh tadi, negative. Should i wait lagi seminggu utk check balik? Morning sickness takde. Cuma tanda2 lain mcm selera makan bertambah, sakit pinggang, sakit breast.

Result upt
8 Balas

Sama mcm sy hri ni dh hri ke 14 piyed delay.. Cek upt -ve plk tp tnda2 mcm prgnant tu ada, kerap kncing, skt breast, loya, nk mkn mcm2. Hrp ada la rezeki kli ni

4y ago

Saye pun ada jugak keputihan mcm tu. Nak kata infection, tak gatal plak. Mcm biasa je. Sakit breast tu pun x teruk sgt. Light2 je. Harap2 ade rezeki la tuk kita. Tipula klau kata x berharap. Tapi klau xde rezeki, janji jgn putus asa n doa.

Hehe klo saya tggu smggu lg. Saya pon cek pg td still negatif so husbnd soh tggu dlm 2 week lg. Hope ade rzeki kita semua sis. Aminnn 🀲😊

4y ago

Takpe sis positif ja. In shaa allah de rezeki kita semua

Tgu lg smgu.. bila da double line ..wlaupun smar2 . Buat upt lg skli mse wktu pg.. lau nk lbh conform.. br p hosp.. dlm mse y sme.. jg pmknn ..

4y ago

Ha a btl tu.. ssh nk dtect.. nt rsult xvalid

mgkin hormon , xpe sis tnggu lgi seminggu dua lpstu cek upt blk ye .. semoga ada rzki aamiin ya mujib ❀️

Sis da cek upt ke n tau jugak ape result nye? Sbb saya skrg pown delay jugak tp cek2 still negatif lagi

4y ago

InshaAllah semoga sis ada rezeki

Horman maybe mcm sya juga..smpi ptus asa..esok la dtg period..cuma sis ambl folic acid..

4y ago

Sorry,tidak boleh pula send pic d Komen nie..

Hormon mungkin..biasanya period tratur x

4y ago

Tula, rasa mcmtu. Tapi rasa badan ni mcm x kena je. Period teratur je tiap bulan.

Mungkin masalah hormon