Morning sickness

Hi momiesss.. Nak tanye, pagi tadi saye mcm ade simptom morning sickness. Pening kepala and rase loya2, nak muntah tapi tak terkeluar. Pastu ade rase cramp mcm nak period tapi tak terlalu sakit, mcm mild mcmtu. Pastu air liur mcm banyak berkumpul kat mulut ni. Tapi bila masuk tengah hari, dah hilang rase semua tu. Tu morning sickness ke? Sorry ni first time. Saye ade buat upt semalam sebab dah seminggu missed period tapi negative. Terlalu awal ke camne ye? Taknak berharap tapi ntahla. Help me #firstbaby #pleasehelp 🥺

2 Balas

Lain org lain badan responds.Maybe sis pregnant but too early to do upt test.Ada je org buat upt test (-) bcs its too early to detect dn ada je org dah 3 bln pregnant but upt test (-).Sis xblh sama kan bdn sis dengan org lain.Sis hv to wait until 2weeks or a month,and then baru buat upt test lagi sekali.Hcg bdn kita lain2 but for a better result run for a blood test or do a checkup at clinic nearby.In Shaa Allah ada rezeki sis.Jgn overthinking and stressing yrself okay

better jumpa doctor buat beta hcg test utk kepastian yg tu lagi accurate