mengandung lagi😔

saye baru lepas bersalin 6/3/2020 and now baby sye bru 6blan lebih .sye last period 4/4- 11/4 mse tu dh nk hbes pntng dh . lpastu smpai harni xdtng period . then mnggu lepas sye beli la prgnnt test skdar suke ii . then naik double line hm . so mcm mane sye nk thu brpe mnggu sye prgnnt . ingtkn xnk pergy kk lgy .#bantusharing #mommybuntug

mengandung lagi😔
34 Balas

Sy bslin 14/3/20..tp ad pening² mcm pregy dlu..bila cek -ve..Terima sis..Rezeki😍

Alhamdulillah tahniah rezeki. Doakan moga ada rezeki untuk sy jugak ye. 😊

tahniah..jngn tolak rzeki dri Dia..sy pn the usaha utk tmbah yg kedua🤭

Tahniah sis.. rezeki tanpa diduga sis.. murah rezeki sis sekeluarga

Alhamdullilah rezeki tu..just fikir positive je ye ☺️

Tahniah. Sy masih menunggu rezeki dari Allah 😊 doakn sy tau

4y ago

amiin moge dimurahkan rezeki

Alhamdulillah dapat baby lagi murah rezeki adik❤️

Tahniah senangnya dpat sya masih lg mnunggu..

try scan kt swasta atau kk...nt dorg blh taw

Alhamdulillah tahniah,Ya Allah seronoknyaa