mengandung lagi😔

saye baru lepas bersalin 6/3/2020 and now baby sye bru 6blan lebih .sye last period 4/4- 11/4 mse tu dh nk hbes pntng dh . lpastu smpai harni xdtng period . then mnggu lepas sye beli la prgnnt test skdar suke ii . then naik double line hm . so mcm mane sye nk thu brpe mnggu sye prgnnt . ingtkn xnk pergy kk lgy .#bantusharing #mommybuntug

mengandung lagi😔
34 Balas

Alhamdulillah.. Rezeki kembar tahun😊

4y ago

kembar dh berapa minggu mcm mna pengalamannya sis saya teringgin nk anak kembar tp yg ni pun saya x pergi scan lagi mana tahu sama rezeki dapat kembar

tahniah sis.rezeki tuhan bgi tuk awk.jgn sedih2

4y ago

mmg nurse akn bebel dik tp nk buat mcm mna.rezeki dtg x kira usia.skurang kurangnya adik bkn bwh umur.ready x ready tu kita sdri tentukn.yg ptg suami isteri kna kerjasama dlm hal uruskn ank2.akk doakn smoga smua dpermudahkn.

Alhamdulillah .. Tahniah sis ..take care

tahniah sis.. be strong k😊

mcm sy ank bru 5 bln lbh da preg lg

4y ago

x g k.k lg tkot um

Alhamdulillah. Murah rezeki.

Alhamdulillah.. rezeki

Tahniah 😊😊😊

alhamdulillah rezeki

Tahniah.. rezeki tu