Keliru baby kick atau mengeras

Saye baru 17 minggu bile duduk sandar kadang rasa macam keras dekat bawah pusat bile usap2 dekat tempat keras tu die jadi normal balik. Tu baby kick ke baby mengeras ye ? Tapi bile keras tu takde rase sakit pun. Kadang tu keras belah kanan je.

2 Balas

sama dgn saya selalu rasa mengeras sebelah jee kadang kanan kadang kiri . kalau tidur mengiring kanan nak pusing kekiri mengeras kanan tu . saya 18w . g kk tanya nurse kalau takde sakit sangat or bleeding okay jee

kalau kick rasa pergerakan dari dalam. kalau keras tu mengeras lah