perut terasa keras

Normal ke perut mengeras bawah pusat sebelah kanan kadang mengeras sebelah kiri . Bila sentuh rasa keras je sekejap lepastu okey balik . #baru nak masuk 4 bulan

9 Balas

Normal... Baby nak membesar lagi... Masuk bulan ke 5 baby suka duk kat bawah pusat.... Lagi tak selesa... Masuk bulan ke 6 keha mengeras je... Apa keja tak boleh buat... Mai pulak pakej muntah sakit kepala... Bed rest la nampaknya

sy start dr tau preggy smpi laa ni..baby suke mengeras aje..tanye nurse die kt sbb sy penat keje.. (◔‿◔)

Sy pun mcm tu.. bila tanya kawan die kata kantung la ape la.. rupenye baby nak membesar.. hehehe

Sama la.. malam kdg susah nak tido jd serba tak kena

Normal sis. Baby tengah nak membesar tuu.

Sama la dgn sy sis.. Xselesa dbuatnya..

Hehe sama. Senak di buat nyaa😂😂

Sy pn cmtu jgk...

Sama la 😅