Hai Mommies

Sayaa cek 3 upt +ve. Tapi scan kantung x ada.. Baru 3weeks kalau kira dari tarikh 1st period . Doakan saya hamil ya ttc dah 7 tahun.. Lagi 1 saya nak tanya bulan 3 ni saya nak naik flight bahaya tak ye? Kalau rezeki hamil saya 12weeks cam tuh.

1 Balas

kalau 3 weeks mmg tx nmpk sis sbb kecik lg , tggu nt 8weeks br nmpk n bab naik flight tu better consult dgn doc sbb dy lbh tau tahap kesihatan sis , jaga diri baik2 n tahniah , semoga dipermudahkan segalanya😊