Valid ke scam ye?

Hai, just nak tanya.. sepatutnya hari ni 1st period, tapi tergerak hati nak check upt.. kalau mcm ni dikira +ve ke? Kalau betul Alhamdulillah syukur kepada Allah Saya doakan kepada semua yang ttc dikurniakan zuriat tak lama lagi.. aminnnnnn

Valid ke scam ye?
2 Balas

kalau double line positif tu sis. tp utk kepastian boleh buat double check lg. bangun dr tidur pagi² terus buat upt. kalau masih lg 2 line memang sah pregnant

1y ago

ok, thanks ye

guna.dip.n tell ni jrg scam...dh nmpk line samar.pink.inshaAllah preg..thniah:)

1y ago

alhamdulillah 😊