Bayi gerak

Sayaa baru 15 minggu tapii td rasa mcm baby gerakk geli geli jeee. Mmg dah boleh rasaaa atau perasaan sy saja??

41 Balas

Sy 14 Mgu rasa denyut²... denyut² akk lebih trasa jika perut rapat dgn sesuatu... Rasa gerak belum lg

Anak sulong biase 20-21minggu,kalu anak second biase doctor cakap normal 16-18minggu pergerakkan❤️

saya 20w baru rasa. setiap kali dia bergerak, terus tersenyum sorg-sorg. bahagai rasanya. hehe

5y ago

Oh..sis duluan dri sya..😁

Dah boleh rasa sis.. Mcm saya pun rasa awal, 14 weeks rasa geli2 kat dalam perut ni. Hehehe

Dah boleh rasa. Klu ada rasa geli2@ line bubbling tu tanda baby geraklah tu tapi very slow

Saya pun masa kandungan 15weeks dh rasa pergerakan bby walaupun halus jea.. Hihi

sy 16 weeks dh rs baby gerak2 halus kat dlm ..18 weeks dh rs kena kung fu dr dlm 😆

5y ago

Same la

saya 14w dh blh rasa ..tp skrg 23w perut xnmpk mcm org mngndung lg 😂😂

da blh rse prgerakkan baby tu .. tp x kuat.. ala2 manje gitu ☺

Boleh rasa lg2 klau kita baring terlentang . Sy pon dah dpat rasa