breast sakit sensitive pada minggu berapa kemahilan ya....

Saya x hamil ...xpi perut saya besar dan asyik terasa senak ketika lepas mkn ...haid sya x menentu dah 2 bln 3 hari jak keluar biasa 5/6 hari.. malas nak cek ...x nak kecewa..

3 Balas

Kalau tak check macam mana nak tahu sis ? Simptom hamil ni lain lain, ada orang yang rasa benda tu ada orang yang tak rasa. Tak boleh nak tentukan kehamilan melalui simptom sahaja.

Baik pergi check doktor. Mane tau ade masalah fibroid ke csyt ke. Dalaman kan. Lain org lain simptom preggy☺️

Thanks ya saranannya