Doakan saya 😭

Saya turun darah. Sakit macam period. Tapi doc bt upt positive. Cumanyaa scan atas bawah tak nampak baby. Dh 7w harini 😭 jadinya doc tahan sy utk pantau bacaan darah. doakan saya dan baby sihat yaa 😭

1 Balas

saya pun 2x kena macam tu.. masa anak ke 2 dan ke 3.. dtg hospital .. dorg ckp positif tp scan x nmpk . Trus masuk Zon merah 1. mungkin kandungan awal lg 2. mungkin mngandung luar rahim mmg kena admit wad ( 1 atau 2hari ) untuk tunggu kputusan darah sbab scan x nmpk lg. dorg akan buat ujian darah tu sampai btul2 naik kiraan ikut target doktor.. untuk ulang ujian tu perlu 48jam slpas kputusan sblm nya.. Kalau kputusan prtama kali ok tp x smpai target dorg akan buat ujian kedua kali. Mcm sya 2x buat ujian.. First, kputusan ok. Mmg mngandung. tp kputusan tu blm mmuaskan untuk confirm bukan mngandung luar rahim. Kedua, lpas 2 hari kputusan sangat ok.. kputusan naik 2x ganda dari target doktor.. so masalah nya cuma scan x nampak. ( Terlalu awal untuk scan )

4y ago

Awk. Dia dah takda. Dia lebih memilih utk main dekat sana. 😭 Saya scan mmg tak nmpak apa gelap. Doc pun pelik. Tapi harini dia keluaq seketoi nampak smuanya. Bila scan balik cerah. Doakan sy kuat yaa 😭🤲