berat turun

saya turun 3kg dlm tempoh 14w usia kandungan. Muntah teruk. makan tak lalu,minum tak lalu. ada tips tak? urine feme,urine protein baru je clear alhamdulillah. cuma bab ni saja masih sangkut. macam2 cara dh buat ,ikut tapi masih muntah teruk smpai terkencing. bgtau doc, doc ckp normal

1 Balas

usually klu teruk sgt blh mtk ubt tahan muntah. sy alahan smpai 20w..tp mmg sangkut urine sbb kurang sgt minum air.

6mo ago

sabar ya. sy pun urus toddler tgh melasak, jd i feel u. alhamdulillah lps 20w hilang alahan..tp masuk 28w ni dia mai balik..cumanya masih on control.