Urine tak cantik

Bru ni jmpe doc pstu doc ckp sye punye urine x bape cntik .. means sye kurang minum air pdhl sye minum dh bnyak . Knpe ye ade moms tau x ? Sbb sye jrg mkn zncofer sbb pas mkn terus pening n muntah

5 Balas

Saya dulu tak sesuai zincofer, kuat sgt, aaya tukar obimin new biasa. Pasal kencing kotor mungkin sebab bulan puasa kot. Try minum air masak banyak, tgk mcmana next checkup..

kalau mkan zincofer muntah n pening tukar ubat sis kalau sis ada appointment nnti... dan kena minum ai masak bnyak²...

kwn cakap kalau mkn ubat zncofer tu muntah n penig kpla, p farmasi cari bnda tu dia mcm ubat zncofer tu

mak mertua dulu mgndung kncing kotor....dia balik rebus bali mnum stiap hri

kena minum air masak