CLEAR BLUE 6DAYS EARLY

Hi , saya TTC 2 tahun lebih.. saya sekarang baru CD24, cuba try guna CB 6 days early sebab saya rasa emosi saya kurang stabil lately. Boleh ke confirmkan apa yang saya dapat ni.. boleh percaya ke sebab saya belum pass day period lagi

CLEAR BLUE 6DAYS EARLY
11 Balas

Saya pun check upt sebelum tarikh period. Dah masuk 7 ke 8 minggu baru pergi scan alhamdulillah ada. Inshaallah pregnant tu sis, cuma nya tunggu dulu beberapa minggu untuk scan.

saya dah try CB digital dan dip n tell jugak.. Insha Allah, doakan saya ye rakan2.

line nmpk clear. boleh cuba confirm dgn digital CB pula

3mo ago

Cek awal lah lagi tinggi possibility doktor nk ckp kita ni mengandung luar rahim. Sbb bila check awal sgt, scan2 tak nampak lagi. Pastu mula lah mak2 panic. Doctor yg check pun panic juga especially doctor yg baru2 sbb x nampak janin. Antara symptoms mengandung luar rahim ni sakit area perut & bleeding. Kalau takda benda2 ni should be okay.

Alhamdulillahh.. jaga diri sis 🥰. Semoga ibu dan baby sihat sehingga melahirkan..

3mo ago

Alhamdulillah, amin amin terima kasih mendoakan saya.. semoga yang baik baik jugak berbalik kepada awak

line terang Tu sis positif Tu sis ..tahniah ye 🫰

saya pun mcm awak haritu , skarang 9week + 🥰

3mo ago

Alhamdulillahh.. amin amin wakkk, semoga dipermudahkan urusan awak ye.. doakan saya ye wakk..

Positive tu sis! Tahniah ya! ❤️

wahhhh congratulationsss… 😍

ikut mata sye, positif..

Mcm dah clear dah line tu