Clearblue test ultra early

Hi mommy to be 🙂‍↕️perlukan experience yg pernah guna apa maksudnya ni? Still negative kan?🥹5 days before period, ni guna ultra early clearblue 6 days before tu🙂‍↕️#notsureifiampregnant

Clearblue test ultra early
9 Balas

Saya test 4 days before expected period cycle. Alhamdulillah terang. Saya guna Clearblue Rapid Detection yang ada +ve, -ve symbols. BTW period saya regular. Nanti awak test lagi. Semoga ada rezeki 🌹

3w ago

Tqqq atas nasihat , sy dah test after delay and positive✨

sbb tu sye prefer test lps period delay.. sbb rsult nye lg clear xde knfius2 mcm nie (even claim detected 6 days before).. da la clearblue hrga nye keras.. nant da delay test lg

3w ago

Okay je kalau ttc mmg xsabar nak tggu delay period🤭

Mcm saya lepas 2 minggu delay baru check. If TTC take care of yourself 1st. Elakkan buat kerja berat. Check lagi sekali after 2 weeks. It's OK to check late.

3w ago

Tqqq atas nasihat , sy dah test after delay and positive❤️

nampak mcm ada line tu.. keep makan folic acid everyday je nanti boleh test lg

Period awak jenis regular tak? Boleh cuba lagi bila dah delay period

3w ago

Regular period, Tqqq atas nasihat , sy dah test after delay and positive❤️

Saya last month pun keluar mcm ni. Selang dua hari period 🥲

3w ago

Ouhh yeke xpe nnt cuba lgi❤️semoga berjayaa 🫶🏻✨

Repeat test lagi 4 hari sis . Samar sgt takut keliru result .

3w ago

Tqqq atas nasihat , sy dah test after delay and positive❤️😁

awal lg

3w ago

Tqqq atas nasihat , sy dah test after delay and positive❤️🤭