Risau,18wk

Saya tk sedar tidur terlentang bangun-ii bby dh tertimbul sebelah kiri,risau sgt bby tk apa-ii ke?

2 Balas

Sis beli pregnancy pillow tuu , dpt support bdan Kita tido mengiring .. klau tlentang pon skurng kurangnya xde totally telentang sbb bantal tuu support hehe .. smoga smuanya baik² ye , aamiinn ..

time pregnant tak digalakkan tidoo terlentang , baby takkan dapat oksigen . takpe lepasni sis try tidoo mngiring lak k . doa yang baikk baikk .