20week5day masih belum rasa gerakan

hai mommy . Normal ke 20week 5 hari masih belum rasa gerakan bby? 😟 . ada tk yg sama mcam saya? kadang ii risau dgn keadaan bby , tekan ii kt pusat pun masih belum rasa . normal ke mommy?

3 Balas

maybe kulit tebal kot that's why you still tk rasa. kalau was2, better scan dekat mana2 klinik.

saya masa dah msuk 21@22 weeks bru btul dpt rasa baby bgerak @ blurp..