stop breast feeding

Saya tengah prggy kan ank yg kedua. Tapi, anak first saya yg umur dah 3 tahun lebih masih menyusu badan. Adakah saya patut berhentikan atau biarkan je. Sebab dari dia lahir dia memang taknak susu botol. Kalau minum susu tepung pun. Dalam cawan.

1 Balas

Susu bdn lepas 2 tahun dah takda khasiat, ibarat hisap puting kosong saja, dulu petua sy dpt letak bwg putih, atau benda yg pahit di puting untuk putuskan susu bdn