Pantang kat mana?

Saya tengah pregnantkn 1st baby Stay kt umah sewa area semenyih kampung di trganu Umah mertua kt semenyih Nk mintak pandangan yg mne lebih baik

27 Balas

Saya pun hampir setengah bulan pertama berpantang dirumah mertua sbb dekat dgn hospital. Kalau dirumah mak hospitalnya takda pakar. Jadi dr nasihatkan ke hospital yg ada pakar sbb 1st pregnancy. Bimbang ada komplikasi lain semasa bersalin. Alhamdulillah, mertua layan ok je cuma tak selesa sbb ada ipar lelaki. Ditambah pulak dgn nak bawa anak ke klinik lagi. Rasa mcm susah sikit nak tukar tempat. Lepas tu tinggal dgn mak sendiri dan check up di klinik berdekatan.