Pantang kat mana?

Saya tengah pregnantkn 1st baby Stay kt umah sewa area semenyih kampung di trganu Umah mertua kt semenyih Nk mintak pandangan yg mne lebih baik

27 Balas

Sy berpantang umah mertua sbb mak ayah dah xde.. Alhamdulilah...masa berpantang anak first..mmg pantang smpai abis pantang kt umah mertua..anak kedua berpantang 2 mggu je kat umah mertua..lepas tu sambung pantang umah sendiri..😁..sbb dah ada pengalaman tu yg berani pantang kt umah sendiri..sbb selesa sikit kalau umah sendiri..😅