Saya tengah mengandung anak pertama baru 6 minggu. Normal ke tiap2 hari rase nak demam? Badan rase penat sgt2. Sy da buat saliva test 2x, negative. Sy risau covid

2 Balas

normal awl peknen bdn rase mcm nk dmm tp x..salah satu simptom peknen.nnt lg besar week lg lh rase membahang tubuh panas smpai mcm mnd..nk2 waktu mlm

3y ago

Brp lama sis symptom ni? Ada org tua cakap2 sampai 12w. Sbb betul2 rse mcm x larat. Tiap2 pg rse struggle nak bagun pergi kerja.huhu

normal