demam

hi mommy, sy prgnant 7 weeks. Bila malam kerap rase xsedap badan macam nak demam. Normal ke? ?

2 Balas

Normal syg sy dulu pun mcm tu ... Pagi kerja elok je sampai lah jam 5ptg nk dekat balik je Mula lah pening2 loya pastu xsdp bdn selera mkn pun xde berat first buka buku 75.1kg then 2nd check up berat turun mendadak 73kg kene marah teruk ngan nurse n doc ... Bila tgok suami balik kerja je lagi lah tambah mengade 🤣🤣 ... Skrng dh 12w5d alhamdulillah everything smooth selera mkn mcm naga dah 🤭🤭 ...

memang mcm tu..sypun sama