Kucing Terpijak Perut

Saya tengah mengandung 16 week. Tadi masa baring2, kucing sy melompat pastu terpijak perut. Tak rasa sakit apa semua. Ada yg pernah mcm ni? Baby ok kan kat dalam? Risau..

7 Balas

sy dah 35 week.. kucing 5kg mmg suka pijak perut terutama klu kejut kita bangun pagi.. amalkan tdo mengereng xrs sakit sgt klu dia pijak. mmg kucing suka perut mgkin dia tau ada bby

Kucing OK lagi sis saya ni ank sulung sengaja ddk atas perut la kdg tu main loncat2 Atas katil kne perut.. Senak tkyh ckp kdg tu geram je rasa😅

Baby okay tu insyaAllah. Saya pun kadang kucing berlari melompat dr atas perut ni, kadang senak tp baby okay je so far. Dah 32 weeks 😊

samalah kucing saya pn..dah bnyk kali ckp..ada adik dlm perut..kdang2 dia nk manja2 dia blh landing atas perut kita..sabar jela..dah la demok

3y ago

masalahnya kucing sya xsuka suami sya😂😂suami da angkat pn dia dtg blik

Hahahah kira ok lah tu kucing yang pijak. Saya ni asyik kena henyak dengan anak pertama. Baby ok je tu

2y ago

sis td ank Sy 2 thun lbih trpijak bhgian Ari Sy hamil xpe ke ea ke nk gi knik cek adoii rsau

kucing tu ringan je,xbg apa2 effect pun.. tapi biasala klau first time pregnant maybe overthinking..

kucing sya mcm tuh jgk..insyallah xdk pa2 ...doa yg baik2 ok 😉