Kerap ghairah

Saya tak tau kenapa sejak masuk trimester kedua ni nafsu seksual saya smakin meningkat ? tapi slalu kecik hati dgn husband sbb dia dah stopkan aktiviti seksual kami setiap kali saya ghairah je mesti dia tanya baby okay tak. Sometime saya terus tido sambil menangis sbb bukan saya marah dia tp saya mcm pelik dgn diri sndiri plus frustrated ? tp tak layankan sgt, esoknya saya buat aktiviti mcm biasa. Haih bila nak hilang rasa camni. Tak tau nak cerita kat husband camne sbb mcm pelik je.

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Hehehe..blh trs trg je dgn suami...n tri ke dua ni rasanya bby dah kuat kat dlm kalau bersama pon...mmg ada org yg bila pregnant nafsu semakin menaik...awk goda je suami awk tu😜

2y ago

Dia tak tergoda over risau anak dlm perut. Hahaha