Hairan dan Pelik

Saya tak tahu nak explain macam mana sebab saya mengandung perut saya tak nampak.. tahu² kandungan dah 6 ke 7 bulan mcmtu.😭😭😭

2 Balas

saya tak heran lagi kalau ada kes yang macam ni sebab pernah terjadi dekat kakak saya , dia pregnant tapi taktau sampai nak dekat bersalin dia rasa sakit doc cek ada baby tapi bersalin secara ceaser lah gitu .. ramai doc heran sebab dia kan darah tinggi hari2 g kk cek up tapi tak dapat kesan , rupanya baby tu duduk sonsang lah bahagian depannya menghadap ke belakang memang kakak saya tak dapat rasa tendangan apa semua ..

kalau tak buat lagi buku pink, terus gi buat. kalau kena marah atau kena bebel, explain yang sis tak tau yang sis pregnant

2y ago

dh buat dh tpi muka doktor² situ mcm meragukan