macam nak tahu usia kehamilan

Hi, saya dah lewat period hampir 3 minggu and kalau ikutkan jangkaan jadual dalam apps saya dah mengandung 7 minggu. betul ke jangkaan dalam apps tuh? sebab saya buat upt positif tp tak tahu usia kandungan berapa, nak scan risau terlalu awal. Tolong bantu saya.#firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Sy 6minggu lebih dah pergi scan. Sebelum ni scan guna tvs. Baru2 ni, scan biasa dr atas. Alhamdulillah nampak heartbeat.

tggu 9w untuk scan. time tu dah nampak jantung janin. 7w dari hari first last period tu cuma anggaran usia kandungan je

2y ago

ohhh okayy baik, terima kasihhh