Susu badan

Macam mana nak tahu kita ada susu badan ke tak? Sebab sesetengah orang baru 20 weeks lebih susu dah meleleh-leleh. Kita pulak dah 7 bulan ni tak nampak lagi tanda2 macam ada susu badan? Normal ke tak? 🤔 #ingintahu

1 Balas

dia xsemestinya meleleh sis. kalau breast keras sakit tu pon ada da susu. saya anak 1st 20minggu pon meleleh susu. tp anak 2nd xde pon, cuma breast keras sakit je rasa

2y ago

Oh yeke. Sebab saya tak ada pengalaman, first time. Risau jugak kalau tak ada susu badan 😅