Its a twin !

Saya tak tahu lah macam mana saya boleh dapat kembar.. padahal takde pulak keturunan kembar hehe alhamdulillah.. kembar seiras pulak tu. 🥰 alhamdulillah

Its a twin !
11 Balas

Alhamdulillah bestnya dapat baby kembar..semoga sis dan baby twin sihat2, dipermudahkan segala urusan sis. Aamiin

Alhamdulillah. Tahniah. Semoga Allah permudahkan urusan ibu n baby sepanjang kehamilan n semasa bersalin nanti

wauuu bestnyaaa sis . semoga ada rezeki sy dan suami dapat kembar jugak . aamiin 😁

Tahniah sis.. Jaga diri & semoga mami & baby sihat2 selalu ye

Alhamdulillah syukur.. tahniah sis.. take care ya mommy..

Scan bp minggu puan tahu twin? 1 uri 1 kantung ke?

Dpt tahu kembar masa pregnant berapa minggu sis?

Alhamdulillah, jaga dri, syoknya kembar😍

mngkin dri segi pmkanan awak dear...

wahh bestnya Taniah