Kembar seiras

Alhamdulillah 4 bulan dah bersalinkan kembar . Penat nye dann struggle nye tuhan jee yg tau 😂

Kembar seiras
16 Balas

sis bersalin secara normal ke? saya pregnant kembar jugak, tapi cam susah nak cari mama yg pregnant kembar, nak tanya pengalaman. rasa cm lost plak...😟...risau mcm2 yang difikirkan...

taniah... alhamdulillah awak selamat bersalin... semoga ank awak jadi ank yg soleh dan soleha... yg dgr kata mak ayh bila besar nanti...

bestnya dpt ank kembar . tahniah sis dan banyakkan bersabar hehe. ank sorg pun dah rsa penat inikan kembar. .

Saya baru nak masuk 19weeks tapi nervous dan excited sama banyak 😍 kembar jugak. Semoga dipermudahkan urusan 😊

3y ago

Semoga urusan awak dipermudahkan aminnn , take caree yaaa

Alhamdulillah..tahniah sis,doa kn saya dpt kembar jgak🤲🤲..ttc 8 tahun.

3y ago

Amin🤲

sis bersalin berapa minggu ni..smpai 35weeks ke...sy pun kembar baru 27weeks...

3y ago

Sy 36 week dah bersalin sbb turun tanda , sepatutnye 37week

Alhamdulilah. tahniah sis..sy tgh tunggu masa skrg, kembar. 33weeks skrg

3y ago

In sha allah semoga allah permudahkan urusan awak untk bersalin dan menjaga mereka aminn 😀

4 bulan dah bersalin kembar ke? Wahh.. awalnyeee

3y ago

orang tu cakap 4bulan bersalin .. bukan 4bulan awal

alhamdullillah....tahniah sis 🥰 best nye kembar

alhamdulillah. tahniah. slamat berpantang