Pregnant ke?

Saya tak pernah mengalami gangguan kitaran period. Tapi, kali ni, saya dah termissed seminggu.. dah boleh check pregnancy test ke ataupun masih awal nk check ya?

9 Balas

At least tunggu 2 minggu iaitu 14 hari. Kalau tak de tunggu seminggu lagi baru test lagi

Sama mcm sy. Lepas 11 hari sy cek. Alhamdulillah ada 😍. Dan skrg ni dah masuk 3 bulan.

5y ago

Betul. Sy beli upt. Lepas tu terus pegi klinik buka buku. Time tu dah 6 minggu

saya dah check pagi tadi, -ve .. tunggu la 14 hari+ pulak.. kot masih awal..

5y ago

betul.. hihi.. insyaAllah😊

Dah blh try, cek dlm first urine on morning sis.

Cuba la check. Dah seminggu lama sangat tu.

5y ago

baiklah☺️

Boleh dah check tu sis..

5y ago

Bln lpas, lgi 3 hri seblom piyed sy test ade nmpak 2 line.. tpi ade yg bgtaw itu vape line sbb bkn kler merah, ianya grey. Lpas tu lgi sharu nk piyed guna clearblue terus. Mmg negatif, esoknyer piyed.. alhamdulilah.. tkde la nk tertungu2 , tertanya2 mana la ko ni piriod..😅😅😅

Check waktu pagi

Cek time pagi

any UPDATED?