Hai . Nak tanya pregnancy test .

Tumpang tanya saya dah check pregnancy test dua kali yang first tu wrne pink naik double line lepas seminggu check naik satu line . Tapi saya tak check lagi kat klinik . Skrg kalau diikutkan dah 7week #pleasehelp #seriusnanya

Hai . Nak tanya pregnancy test .
2 Balas

try pergi klinik sis confirmkan kehamilan. saya guna upt yang RM5 tak nampak double line. bila guna clear blue yang digital baru keluar pregnant 1-2. sis try guna clearblue dulu tengok result keluar apa. tapi ikutkan 7weeks dah boleh scan baby.

pergi klinik