Check Pregnancy Test

Hi semua, saya sampai sekarang tak jumpa Dr. sebab takut nak check tapi saya dah check dekat rumah dengan pregnancy test 4x (mcm tak percaya). Dan pagi tadi baru guna clearblue. Adakah saya pregnant? Perasaan saya dah excited tapi dalam masa yang sama takut sangat sebab pernah miss carriage tahun lepas bulan 10. #seriusnanya #firstbaby

Check Pregnancy Test
10 Balas

Sy pun dah 4 kali test. Anak first, tak pernah keguguran. Kawen last january. Tp jumpa doc belum nampak apa2 lagi. Doc cakap bukan usia kandungan yang perlu dirisaukan tapi kedudukan. 😐 doc suruh check again 10/03 ni tp sy rasa macam nak pergi end of march sebab risau jugak belum nampak apa2 kan. Ada suggestion tak?

3y ago

Tahniah sis

Alhamdulillah tahniah. Saya pun keguguran bulan 10 tahun lepas dan sekarang tengah pregnant 6w. Alhamdulillah. Saya pun tak pegi scan lagi. Risau takut terlalu awal pun ada jugak. Dan anak pertama jugak hehehe

3y ago

Alhamdulillah, congrats to you too🥰 ouh, jadi better jumpa dr bila ye sis?

Alhamdulillah..Tahniah..jga dri,jga mkn n kndungn baik2..smoga diprmudhkn smuanya hngga brsalin..Aammiinn

3y ago

Ya Allah terima kasih atas doa sis. Aminn🤲🏻 terima kasih🥰

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Jage dri elok2.. Doakan sy juga ye sis.. Dah lama ttc.. 😊😊

Tahniah sis dan semoga semuanya sihat dan selamat sampai bersalin nnti yer..

3y ago

tahniah sis

positif tu..terang line

positve sis..congrats

3y ago

Thank you sis🥰

+ve 😊 tahniah sis

3y ago

sama² dear.. 10w daa bole jumpa doc n scan .. moga d permudahkn yaa 😘

tahniah sis...

3y ago

Saya doakan awak murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik. Aminn

tahniah sis!

3y ago

Terima kasihh🥰