Assalamualaikum

Saya tak pasti sebab tak pernah berlaku. Haid saya tak teratur tapi tiap bulan akan datang. Cuma kali ni Jun 2020 tak haid. 6julai 2020 haid. Biase 1-5hari je ada darah. Pagi 16julai, tiba2 ada darah sikit saje. Tak pasti darah apa. Saya hanya pakai panty liner je n yang ada macam coklat keruh2 bukan darah. Apa yang boleh di perjelaskan mengenai masalah saya ini.

1 Balas

Puan Ada menyusu badan lagi ke? Ada amalkan pemakanan tambahan lain lain ke?