Makan pil noriday haid tak teratur

Saya makan pil noriday lepas sebulan beranak tapi sejak nifas haid tak berhenti seolah bersambung sampai hari ni nifas dah 66hari. darah merah sikit2 tiap pagi macam haid tapi tak sakit perut. Pernah tak alami hal yang sama?

1 Balas

Darah nifas max 60 hari. Hari ke 61 dan seterusnya bukan nifas. Boleh minta tukar pil.

1y ago

tq dear. sebelum ni makan noriday anak first takda pulak masalah macam ni. nak jumpa doc tukar jugak minggu ni risau saya pil tak sesuai.