Hi mommies

Saya tak pasti lah sekarang tengah mengidam or what .. saya teringin sangat nak makan Meggi Ramen tu .. sampai setiap hari akan tgk cerita korea kat ig , mukbang tu.. terliur tu Allah saja yg tahun .. suami xbg makan .. sbb benda tu pedas .. sedih jgak .. ada tak cara nak hilangkan rasa teringin ni .. kadang saya lawan jugak xnak makan .. tapi bila duk diam” haa mulalah teringat ? cmne yeaa .. bleh ke beli sebungkus .. and rasa sikit ?

1 Balas

Share dgn suami. Kurangkan perencah. Tapi lepas tu minum air banyak2. Lain orang lain perut. Kalau rasa perut tak okay, lepas2 tu jangan makan dah.